Особливості інноваційного кредитування - Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, Halyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Досліджуючи зарубіжну практику інноваційного кредитування, зазначимо, що вітчизняні банки можуть успішно використовувати такий механізм (схему) «інноваційного кредиту». Потенційними позичальниками можуть бути наукові установи академії наук України, науково-дослідні інститути різних сфер діяльності, проектно-вишукувальні інститути та проектні бюро, вищі навчальні заклади, технопарки, бізнес-інкубатори та інші суб’єкти інноваційної діяльності. Doslidzhuiuchy zarubizhnu praktyku innovatsiinoho kredytuvannia, zaznachymo, shcho vitchyzniani banky mozhut uspishno vykorystovuvaty takyi mekhanizm (skhemu) «innovatsiinoho kredytu». Potentsiinymy pozychalnykamy mozhut buty naukovi ustanovy akademii nauk Ukrainy, naukovo-doslidni instytuty riznykh sfer diialnosti, proektno-vyshukuvalni instytuty ta proektni biuro, vyshchi navchalni zaklady, tekhnoparky, biznes-inkubatory ta inshi subiekty innovatsiinoi diialnosti.
Osoblyvosti innovatsiinoho kredytuvannia
Keywords: практика інноваційного кредитування; praktyka innovatsiinoho kredytuvannia; інноваційні кредити банку; innovatsiini kredyty banku; кредитні ризики; kredytni ryzyky; суб’єкти інноваційної діяльності; subiekty innovatsiinoi diialnosti