Вміст мангану в рослинах Дніпропетровської області - Гунько, Світлана Олександрівна; Hunko, Svitlana (Видавничий дім «Гельветика», 2024)
Мета дослідження — дослідження вмісту Mn у рослинах Дніпропетровської обл. Об’єкт дослідження — трав’яні рослини, що зростають на природних та антропогенно перетворених ґрунтах Дніпропетровщини. Предмет дослідження — вміст мангану у рослинах Дніпропетровської обл. Meta doslidzhennia — doslidzhennia vmistu Mn u roslynakh Dnipropetrovskoi obl. Obiekt doslidzhennia — traviani roslyny, shcho zrostaiut na pryrodnykh ta antropohenno peretvorenykh gruntakh Dnipropetrovshchyny. Predmet doslidzhennia — vmist manhanu u roslynakh Dnipropetrovskoi obl.
Vmist manhanu v roslynakh Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: трав’янисті рослини; travianysti roslyny; манган; manhan; живлення рослин; zhyvlennia roslyn; коефіцієнт біологічного накопичення; koefitsiient biolohichnoho nakopychennia