Плазмоцитарний пододерматит у кота : клінічний випадок - Тішкіна, Наталія Миколаївна; Tishkina, Natalіia; Tishkina, Natalya; Tishkina, N.; Tishkina, N. N.; Tishkina, N. M.; Головко, М. А.; Holovko, M. A. (Полтавський ДАУ, 2023)
Котячий плазмоцитарний пододерматит є рідкісне шкірне захворювання з погано вивченим етіопатогенезом та короткою клінічною історією прогресуючого ушкодження пальмарних та плантарних подушечок м’якушів протягом одного місяця. Kotiachyi plazmotsytarnyi pododermatyt ye ridkisne shkirne zakhvoriuvannia z pohano vyvchenym etiopatohenezom ta korotkoiu klinichnoiu istoriieiu prohresuiuchoho ushkodzhennia palmarnykh ta plantarnykh podushechok miakushiv protiahom odnoho misiatsia.
Plazmotsytarnyi pododermatyt u kota : klinichnyi vypadok
Тішкіна Наталія Миколаївна http://orcid.org/0000-0003-2662-5327
Keywords: шкірні захворювання; shkirni zakhvoriuvannia; плазмоцитарний пододерматит; plazmotsytarnyi pododermatyt; дерматологічні хвороби котів; dermatolohichni khvoroby kotiv