Проблеми та перспективи впровадження цифрових технологій у діяльність агропідприємств - Горобець, Наталія Миколаївна; Horobets, Nataliia; Тишков, А.; Tyshkov, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В умовах пандемії за різними світовими та вітчизняними дослідженнями, перед агрокомпаніями активно постає питання діджиталізації, яка дозволяє як знизити необхідність у працівниках та підвищити якість продукції, на яку впливає людський фактор, так і заявити про себе на світовому ринку та отримати додаткові можливості реалізації та отримання прибутку. Окрема увага має приділятися модернізації матеріально-технічної бази агропідприємств з одночасним навчанням спеціалістів комп’ютерній грамотності під час роботи з цифровими агротехнологіями. V umovakh pandemii za riznymy svitovymy ta vitchyznianymy doslidzhenniamy, pered ahrokompaniiamy aktyvno postaie pytannia didzhytalizatsii, yaka dozvoliaie yak znyzyty neobkhidnist u pratsivnykakh ta pidvyshchyty yakist produktsii, na yaku vplyvaie liudskyi faktor, tak i zaiavyty pro sebe na svitovomu rynku ta otrymaty dodatkovi mozhlyvosti realizatsii ta otrymannia prybutku. Okrema uvaha maie prydiliatysia modernizatsii materialno-tekhnichnoi bazy ahropidpryiemstv z odnochasnym navchanniam spetsialistiv kompiuternii hramotnosti pid chas roboty z tsyfrovymy ahrotekhnolohiiamy.
Problemy ta perspektyvy vprovadzhennia tsyfrovykh tekhnolohii u diialnist ahropidpryiemstv
Keywords: агропідприємства; ahropidpryiemstva; цифрові технології; tsyfrovi tekhnolohii; впровадження; vprovadzhennia