Формування урожайності сортів пшениці м’якої озимої в умовах фермерського господарства “Ярмиша В.М.” Томаківського району Дніпропетровської області - Мамін, В.В.; Mamin, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Об’єктом вивчення є врожайність та якість зерна сортів пшениці м’якої озимої. Obʺyektom vyvchennya ye vrozhaynistʹ ta yakistʹ zerna sortiv pshenytsi mʺyakoyi ozymoyi.
Formuvannya urozhajnosti sortiv psheny`ci m'yakoyi ozy`moyi v umovax fermers`kogo gospodarstva “Yarmy`sha V.M.” Tomakivs`kogo rajonu Dnipropetrovs`koyi oblasti
Keywords: пшениця м’яка озима; soft winter wheat; сорт; variety; урожайність; yield; структурний аналіз; structural analysis; економічна ефективність; economic efficiency