Вплив окремих елементів технології вирощування на урожайність соняшника в умовах товариства з обмеженою відповідальністю Агропромисловий комплекс «Спаський» Новомосковського району Дніпропетровської області - Лісняк, Олександр; Lisniak, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єктами дослідження є посіви соняшника (Helianthus annuus L.) на різних стадіях розвитку, що піддаються впливу гербіцидів, прилипачів та мікродобрив. Дослідження охоплюють різні види цих препаратів та їх взаємодію з агротехнічними умовами вирощування. Obiektamy doslidzhennia ye posivy soniashnyka (Helianthus annuus L.) na riznykh stadiiakh rozvytku, shcho piddaiutsia vplyvu herbitsydiv, prylypachiv ta mikrodobryv. Doslidzhennia okhopliuiut rizni vydy tsykh preparativ ta yikh vzaiemodiiu z ahrotekhnichnymy umovamy vyroshchuvannia.
Vplyv okremykh elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na urozhainist soniashnyka v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Ahropromyslovyi kompleks «Spaskyi» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: соняшник; soniashnyk; гербіциди; herbitsydy; прилипачі; prylypachi; мікродобрива; mikrodobryva; насіння; nasinnia