Спосіб озонотерапії кіз з ендометритом - (:unkn) unknown (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ), 2019)
Спосіб озонотерапії кіз з ендометритом передбачає використання препарату "ОКО", складовою якого є озонована кукурудзяна олія. Sposib ozonoterapii kiz z endometrytom peredbachaie vykorystannia preparatu "OKO", skladovoiu yakoho ye ozonovana kukurudziana oliia.
Sposib ozonoterapii kiz z endometrytom
Keywords: патенти ДДАЕУ; patenty DDAEU; патенти до ветеринарної медицини; patenty do veterynarnoi medytsyny; ветеринарна медицина; veterynarna medytsyna; лікування кіз; likuvannia kiz; схеми терапії ендометриту; skhemy terapii endometrytu; спосіб озонотерапії кіз з ендометритом; sposib ozonoterapii kiz z endometrytom