Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів висівного апарату зернової сівалки - Васильєв, Віталій Іванович; Vasyliev, Vitalii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є удосконалення процесу висіву дрібнонасіннєвих культур підвищенням якісних показників за рахунок застосування котушкового гвинтового висівного апарату. Metoiu roboty ye udoskonalennia protsesu vysivu dribnonasinnievykh kultur pidvyshchenniam yakisnykh pokaznykiv za rakhunok zastosuvannia kotushkovoho hvyntovoho vysivnoho aparatu.
Obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv vysivnoho aparatu zernovoi sivalky
Keywords: котушковий гвинтовий висівний апарат; kotushkovyi hvyntovyi vysivnyi aparat; сівба дрібнонасіннєвих культур; sivba dribnonasinnievykh kultur; висівні апарати котушкового типу; vysivni aparaty kotushkovoho typu; рух насіннєвого матеріалу; rukh nasinnievoho materialu; висівна здатність; vysivna zdatnist