Проєктування бізнес-процесів в управлінській діяльності підприємства - Кардаш, Владислава Олексіївна; Kardash, Vladyslava Oleksiivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є обґрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення бізнес-процесів в управлінській діяльності ТОВ «ЮОНА-ГРУП». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye obgruntuvannia teoretychnykh polozhen ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia biznes-protsesiv v upravlinskii diialnosti TOV «IuONA-HRUP».
Proiektuvannia biznes-protsesiv v upravlinskii diialnosti pidpryiemstva
Keywords: управлінська діяльність підприємства; upravlinska diialnist pidpryiemstva; проєктування бізнес-процесів; proiektuvannia biznes-protsesiv; система управління підприємством; systema upravlinnia pidpryiemstvom