Державне регулювання аграрного сектора економіки в умовах модернізації - Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, G. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
У статті досліджено проблему державного регулювання розвитку аграрного сектора та доведено, що її без перебільшення можна віднести до пріоритетних в економічній діяльності держави. Визначено сучасну концепцію та розроблено модель державного регулювання аграрного сектора економіки. The article deals with the problem of state regulation of agricultural sector development and proves that it literally can be considered as a priority in economic activity of the state. The paper defines a modern concept and develops the model of state regulation of the agricultural sector.
Government regulation of the agricultural sector under the conditions of modernization
Keywords: проблема; problem; концепція; concept; аграрний сектор; agricultural sector; державне регулювання; government regulation; ринкова економіка; market economy; економічна діяльність; economic activity; модернізація; modernization