Застосування фосфогіпсу як екологічно шкідливої речовини в будівельній сфері - Чушкіна, І.В.; Сhushkina, Irina; Максимова, Н.М.; Maksimova, Natalia; Муха, А. О.; Mukha, Anastasia (My University, 2021)
Метою даної роботи є експериментальне дослідження впливу електричних і теплових полів на фізико-хімічні і механічні властивості фосфогіпсу, а одним із завдань - з'ясування умов дегідратації фосфогіпсу при знижених температурах. Metoiu danoi roboty ye eksperymentalne doslidzhennia vplyvu elektrychnykh i teplovykh poliv na fizyko-khimichni i mekhanichni vlastyvosti fosfohipsu, a odnym iz zavdan - ziasuvannia umov dehidratatsii fosfohipsu pry znyzhenykh temperaturakh.
Аpplication of phosphogyps as an environmentally harmful substance in the construction sphere
Keywords: фосфогіпс; fosfohips; екологічно шкідливі речовини; ekolohichno shkidlyvi rechovyny; будівельна сфера; budivelna sfera; техніко-економічні показники; tekhniko-ekonomichni pokaznyky