Впровадження пошукових систем оптимізації (SEO) комерційного веб-сайту підприємства - Довга, Олена Валентинівна; Dovha, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Об’єкт дослідження є процеси формування, організації та впровадження системи Інтернет-просування в органічному пошуку комерційного веб-сайту товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕВОРЛД» м. Кам’янське. Метою роботи є впровадження ключових операцій SEO-оптимізації комерційного веб-сайту й аналіз поведінки користувачів (потенційних клієнтів) при користуванні веб-ресурсом. Методи дослідження діалектичний і абстрактно-логічний; монографічний та системного аналізу; емпіричні; економіко-статистичний і розрахунково-конструктивний. В результаті дипломного магістерського дослідження виявлені науково обґрунтовані напрямки впровадження пошукових систем оптимізації (SEO) комерційного веб-сайту ТОВ «ДЕВОРЛД». Obiekt doslidzhennia ye protsesy formuvannia, orhanizatsii ta vprovadzhennia systemy Internet-prosuvannia v orhanichnomu poshuku komertsiinoho veb-saitu tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «DEVORLD» m. Kamianske. Metoiu roboty ye vprovadzhennia kliuchovykh operatsii SEO-optymizatsii komertsiinoho veb-saitu y analiz povedinky korystuvachiv (potentsiinykh kliientiv) pry korystuvanni veb-resursom. Metody doslidzhennia dialektychnyi i abstraktno-lohichnyi; monohrafichnyi ta systemnoho analizu; empirychni; ekonomiko-statystychnyi i rozrakhunkovo-konstruktyvnyi. V rezultati dyplomnoho mahisterskoho doslidzhennia vyiavleni naukovo obgruntovani napriamky vprovadzhennia poshukovykh system optymizatsii (SEO) komertsiinoho veb-saitu TOV «DEVORLD».
Vprovadzhennia poshukovykh system optymizatsii (SEO) komertsiinoho veb-saitu pidpryiemstva
Keywords: інтернет-маркетинг; internet marketing; онлайн; online; seo-оптимізація; seo optimization; інтернет-магазин; online store; веб-сайт; website; google; google; google search console; google search console; google analytics; google analytics