Обґрунтування технології виробництва кормових сумішей збагачених продуктами переробки молока - Толстоног, Владислав Олександрович; Tolstonoh, Vladyslav Oleksandrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи дослідження перспективності і доцільності використання солоної молочної сироватки в комбікормовому виробництві. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва комбікормів з додаванням вторинних продуктів переробки молока та його режими. Предмет дослідження – взаємозв’язок основних параметрів технологічного процесу виробництва комбікормів з використанням вторинних продуктів переробки молока їх вплив його на ефективність. Meta roboty doslidzhennia perspektyvnosti i dotsilnosti vykorystannia solonoi molochnoi syrovatky v kombikormovomu vyrobnytstvi. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva kombikormiv z dodavanniam vtorynnykh produktiv pererobky moloka ta yoho rezhymy. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok osnovnykh parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva kombikormiv z vykorystanniam vtorynnykh produktiv pererobky moloka yikh vplyv yoho na efektyvnist.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kormovykh sumishei zbahachenykh produktamy pererobky moloka
Keywords: комбікорм; kombikorm; рецепт; retsept; вторинна сировина; vtorynna syrovyna; сироватка; syrovatka; білок; bilok; зерно; zerno