Консультаційні послуги в сільському господарстві - Безверха, Дар’я; Bezverkha, Daria (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Інформаційно-консультаційна служба, будучи носієм науково-технічної та ринкової інформації, покликана мотивувати сільгосптоваровиробників до прийняття рішень щодо ефективного її використання, сприяти освоєнню інноваційних проектів та передового досвіду, що дозволяють послідовно збільшувати обсяги виробництва та збуту продукції, а також покращувати умови життя сільського населення. Informatsiino-konsultatsiina sluzhba, buduchy nosiiem naukovo-tekhnichnoi ta rynkovoi informatsii, poklykana motyvuvaty silhosptovarovyrobnykiv do pryiniattia rishen shchodo efektyvnoho yii vykorystannia, spryiaty osvoienniu innovatsiinykh proektiv ta peredovoho dosvidu, shcho dozvoliaiut poslidovno zbilshuvaty obsiahy vyrobnytstva ta zbutu produktsii, a takozh pokrashchuvaty umovy zhyttia silskoho naselennia.
Konsultatsiini posluhy v silskomu hospodarstvi
Keywords: сільське господарство; silske hospodarstvo; інформаційно-консультаційна служба; informatsiino-konsultatsiina sluzhba