Фінансово-кредитна система України в умовах ринкової економіки - Добровольська, Олена Володимирівна; Dobrovolska, Olena; Халатур, Світлана Миколаївна; Khalatur, Svitlana (Інститут економічної промисловості НАН України, 2012)
Розглянуте фінансово-кредитну систему України в умовах ринкової економіки. Considered the financial and credit system of Ukraine in the conditions of a market economy.
The financial and credit system of Ukraine in the conditions of a market economy
Keywords: ринкова економіка; market economy; financial and credit system; фінансово-кредитна система; Україна; Ukraine