Обґрунтування технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням змішувача - Браціло, Дмитро Костянтинович; Bratsilo, Dmytro (ДДАЕУ, 2023)
В проекті написано вступ, приведено аналіз виробничої діяльності підп-риємства, зроблені висновки про необхідність розробки лінії приготування ко-рмів. На основі огляду зоотехнічних вимог та існуючих рішень зроблено розра-хунок комбікормового цеху. Розроблено конструкцію змішувача кормів. Запро-поновано вимоги з охорони праці для процесу приготування комбікормів. Про-ведено техніко-економічну оцінку розробленої дробарки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури. Оформлено додатки. V proekti napysano vstup, pryvedeno analiz vyrobnychoi diialnosti pidp-ryiemstva, zrobleni vysnovky pro neobkhidnist rozrobky linii pryhotuvannia ko-rmiv. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh rishen zrobleno rozra-khunok kombikormovoho tsekhu. Rozrobleno konstruktsiiu zmishuvacha kormiv. Zapro-ponovano vymohy z okhorony pratsi dlia protsesu pryhotuvannia kombikormiv. Pro-vedeno tekhniko-ekonomichnu otsinku rozroblenoi drobarky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury. Oformleno dodatky.
Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na svynofermi z udoskonalenniam zmishuvacha
Keywords: свиноферма; svynoferma; комбікорм; kombikorm; рецепт; retsept; комбікормовий завод; kombikormovyi zavod; змішування; zmishuvannia; однорідність; odnoridnist; експлуатаційні витрати; ekspluatatsiini vytraty