Теоретичні та практичні питання аграрної науки. - Ч. 2. - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Збірник матеріалів конференції акумулює результати обговорення наукової інституціоналізації системної науки – агрології та здобутків аграрної науки та освіти і супутніх галузей знань, викладених у формі тез доповідей та статей учасників заходу, проведеного з нагоди 100-річного ювілею ДДАЕУ. Збірник складається з двох частин. У другій частині розміщено матеріали роботи секцій: гуманітаристика аграрної сфери; аграрна економіка та управління; інновації агровиробництва; менеджмент та логістика агрооб’єднань; водні біоресурси та аквакультура; рекреаційне природокористування; біотехнології. Рекомендовано для викладачів закладів освіти, наукових співробітників, здобувачів вищої освіти, практичних працівників та всіх небайдужих до питань розвитку аграрної науки та аграрного сектору в цілому. Book of proceeding contain the result and achievements of agrarian sciences, education and related industries. Scientific results are presented as an abstracts and articles of the conference participants. Book of proceeding consist of two parts. In the Part 2 there are works of section: Humanities in Agriculture; Agrarian Economy and Management; Innovation in Agrarian Production; Management and Logistic of Agrarian Enterprises; Water Biorecourses and Aquaculture; Recreational Nature Management; Biotechnology. Recommended for lectors, researchers, students, practitioners and all those who care about the development of agricultural science and the agricultural sector.
Theoretical and Applied issues of Agricultural Sciences. - Ч. 2.
Keywords: гуманітаристика аграрної сфери; Humanities in Agriculture; аграрна економіка та управління; Agrarian Economy and Management; інновації агровиробництва; Innovation in Agrarian Production; менеджмент та логістика агрооб’єднань; Management and Logistic of Agrarian Enterprises; водні біоресурси та аквакультура; Water Biorecourses and Aquaculture; рекреаційне природокористування; Recreational Nature Management; біотехнології; Biotechnology