Удосконалення формування та розвитку кадрового потенціалу підприємства сфери послуг - Акімов, Олександр Євгенович; Akimov, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є система управління кадровим потенціалом ТОВ «КІТ ФІТНЕС», що включає процеси підбору, адаптації, навчання, мотивації та розвитку персоналу. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів удосконалення процесу формування та розвитку кадрового потенціалу на підприємстві, а також інструменти і механізми HR-менеджменту, що забезпечують підвищення ефективності персоналу у сфері фітнес-послуг. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування та розроблення практичних напрямів удосконалення процесу формування й розвитку кадрового потенціалу ТОВ «КІТ ФІТНЕС», спрямованих на підвищення ефективності використання персоналу, покращення якості фітнес-послуг та зміцнення конкурентоспроможності підприємства. Obiektom doslidzhennia ye systema upravlinnia kadrovym potentsialom TOV «KIT FITNES», shcho vkliuchaie protsesy pidboru, adaptatsii, navchannia, motyvatsii ta rozvytku personalu. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist teoretychnykh, metodychnykh ta praktychnykh aspektiv udoskonalennia protsesu formuvannia ta rozvytku kadrovoho potentsialu na pidpryiemstvi, a takozh instrumenty i mekhanizmy HR-menedzhmentu, shcho zabezpechuiut pidvyshchennia efektyvnosti personalu u sferi fitnes-posluh. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozroblennia praktychnykh napriamiv udoskonalennia protsesu formuvannia y rozvytku kadrovoho potentsialu TOV «KIT FITNES», spriamovanykh na pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia personalu, pokrashchennia yakosti fitnes-posluh ta zmitsnennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva.
Udoskonalennia formuvannia ta rozvytku kadrovoho potentsialu pidpryiemstva sfery posluh
Keywords: кадровий потенціал; personnel potential; управління персоналом; personnel management; розвиток персоналу; personnel development; адаптація працівників; adaptation of workers; мотивація; motivation; навчання та підвищення кваліфікації; training and advancement of qualifications; hr-процеси; hr processes; продуктивність праці; business productivity; kpi; kpi; кадрова політика; personnel policy; фітнес-послуги; fitness services