Сезонні зміни якості молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» місто Павлоград - Мурчич, Владислав Миколайович; Murchych, Vladyslav Mykolaiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Метою дипломної роботи був аналіз сезонних змін якості молока та пошук шляхів удосконалення технології виробництва молока УВТ в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» м. Павлоград Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty buv analiz sezonnykh zmin yakosti moloka ta poshuk shliakhiv udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka UVT v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» m. Pavlohrad Dnipropetrovskoi oblasti.
Sezonni zminy yakosti moloka v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» misto Pavlohrad
Keywords: сезонні зміни якісних показників заготівельного молока; sezonni zminy yakisnykh pokaznykiv zahotivelnoho moloka; аналіз сезонних змін якості молока; analiz sezonnykh zmin yakosti moloka; технології виробництва молочної продукції; tekhnolohii vyrobnytstva molochnoi produktsii