Вплив віку першого отелення швіцьких корів на реалізацію продуктивних якостей на великому промисловому комплексі - Піщан, Станіслав Григорович; Pishan, S.; Pischan, S.; Pishan, S. G.; Pischan, S. G.; Pishchan, Stanislav; Pishchan, S. G.; Pishchan, S. H.; Піщан, Ілона Станіславівна; Pishchan, I. S.; Pishchan, Ilona; Pischan, I. S.; et al. (Національна академія аграрних наук України, Інститут свинарства і АПВ НААН, ННЦ «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини», Державна дослідна станція птахівництва, Природничий університет в Любліні, Інститут біології Поморського університету у Слупську, 2023)
Метою дослідження було дослідити рівень молочної продуктивності та рівень репродуктивних показників швіцьких первісток різного віку при першому осіменінні а також, вік при першому отеленні відповідно в умовах промислового комплексу з виробництва молока. Metoiu doslidzhennia bulo doslidyty riven molochnoi produktyvnosti ta riven reproduktyvnykh pokaznykiv shvitskykh pervistok riznoho viku pry pershomu osimeninni a takozh, vik pry pershomu otelenni vidpovidno v umovakh promyslovoho kompleksu z vyrobnytstva moloka.
Influence of the age of first calving of swiss cows on the realization of productive qualities at a large industrial complex
Піщан Станіслав Григорович https://orcid.org/0000-0001-8579-9429 Піщан Ілона Станіславівна https://orcid.org/0000-0001-5030-6348 Литвищенко Людмила Олександрівна http://orcid.org/0000-0002-4239-5405 Капшук Наталя Олексіївна https://orcid.org/0000-0002-2859-2795
Keywords: виробництво молока; vyrobnytstvo moloka; молочна продуктивність; molochna produktyvnist; рівень репродуктивних показників; riven reproduktyvnykh pokaznykiv