Управління персоналом підприємства в сучасних умовах - Дмитришин, Данило Андрійович; Dmytryshyn, Danylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження є процес управління персоналом магазину «Дніпро-М» ТОВ «МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ «ДНІПРО-М». Метою роботи є розробка системи управління персоналом підприємства в нових економічних умовах. Методи дослідження: метод абстрактно-логічної оцінки, методи групування та узагальнення, експертні оцінки, а також спеціальні наукові інструменти, такі як графічний, табличний, статистичний і інші. Obiektom doslidzhennia ye protses upravlinnia personalom mahazynu «Dnipro-M» TOV «MEREZhA MAHAZYNIV «DNIPRO-M». Metoiu roboty ye rozrobka systemy upravlinnia personalom pidpryiemstva v novykh ekonomichnykh umovakh. Metody doslidzhennia: metod abstraktno-lohichnoi otsinky, metody hrupuvannia ta uzahalnennia, ekspertni otsinky, a takozh spetsialni naukovi instrumenty, taki yak hrafichnyi, tablychnyi, statystychnyi i inshi.
Upravlinnia personalom pidpryiemstva v suchasnykh umovakh
Keywords: управління; management; персонал; personnel; мотивація; motivation; ефективність; efficiency; продуктивність праці; productivity.; витрати; costs; удосконалення; improvement; розробка; development; проект; project