Implementation of innovative technologies for education of future economists at humanities lessons - Kramarenko, Tetiana; Крамаренко, Тетяна Володимирівна; Rezunova, Olena; Резунова, Олена Сергіївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
The article deals with innovative technologies, the advantages of their use by teachers at higher educational instititions. The basic signs of innovative technologies have been shown: the construction of training based on the student’s interaction with the learning environment; the change in the interaction of the teacher and students: the activity of the teacher helps to activate students, and the task of the teacher is to create conditions for their initiative; the role of a teacher as a consultant, organizer, source of information; the absence of the dominance of any participant in training over others. У статті йдеться про інноваційні технології, переваги їх використання викладачі вищих навчальних закладів. Основні ознаки інноваційних технологій було показано: побудова навчання на основі взаємодії учня з середовище навчання; зміна взаємодії вчителя та учнів: діяльність вчителя сприяє активізації учнів, а завдання вчителя — у тому створювати умови для їх ініціативи; роль вчителя як консультанта, організатора, джерело інформації; відсутність домінування будь-якого учасника тренінгу над іншими.
Впровадження інноваційних технологій навчання майбутніх економістів на уроках гуманітарних наук
Keywords: innovative technologies; інноваційні технології; interactive technologies; інтерактивні технології; information and communication technologies; інформаційні та комунікаційні технології; e-mail; електронна пошта; multimedia; мультимедіа; role and business games; рольові та ділові ігри; chat; чат; internet forum; інтернет-форум; educational portals; освітні портали; professional readiness; професійна готовність; Humanities teachers; вчителі гуманітарних наук