Облік і контроль матеріальних цінностей на підприємстві та напрямки їх удосконалення - Гребенюк, Карина Юріївна; Hrebeniuk, Karyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єктом кваліфікаційного дослідження є наявність та рух матеріальних цінностей на підприємстві. Предметом кваліфікаційного дослідження є сукупність теоретичних, організаційних, прикладних та методичних аспектів обліку і контролю матеріальних цінностей на підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретичних та прикладних аспектів обліку і контролю матеріальних цінностей для розробки практичних рекомендацій з їх удосконалення в досліджуваному підприємстві. Obiektom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye naiavnist ta rukh materialnykh tsinnostei na pidpryiemstvi. Predmetom kvalifikatsiinoho doslidzhennia ye sukupnist teoretychnykh, orhanizatsiinykh, prykladnykh ta metodychnykh aspektiv obliku i kontroliu materialnykh tsinnostei na pidpryiemstvi. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye uzahalnennia teoretychnykh ta prykladnykh aspektiv obliku i kontroliu materialnykh tsinnostei dlia rozrobky praktychnykh rekomendatsii z yikh udoskonalennia v doslidzhuvanomu pidpryiemstvi.
Oblik i kontrol materialnykh tsinnostei na pidpryiemstvi ta napriamky yikh udoskonalennia
Keywords: облік; accounting; контроль; control; матеріальні цінності; material values; підприємство; enterprise; удосконалення; improvement