Промислова безпека в контексті захисту машин і операторів від вібрації і шуму - Дирда, Віталій Ілларіонович; Dyrda, Vitaly; Агальцов, Геннадій Миколайович; Agaltsov, Gennady; Козуб, Ю.Г.; Kozub, Yu.; Сокол, Сергій Петрович; Sokol, Sergiy (Інститут геотехнічної механіки ім. М.С. Полякова НАНУ, 2017)
Розглядаються важливі проблеми промислової безпеки на гірничих підприємствах в контексті захисту машин і операторів від вібрації і шуму. Important problems of industrial safety in mining enterprises are considered in context of protecting machines and operators against vibration and noise.
Industrial safety in the context of protecting machinery and operators from vibration and noise
Keywords: промислова безпека; industrial safety; критично важливі об’єкти; critical objects; вібрація; vibration; шум; noise; методи оцінки вібробезпечного; methods of vibration safety assessment; критерії вібробезпечного; vibration safety criteria