Інвентаризація як дієвий метод контролю розрахунків з постачальниками та підрядниками. - Саванчук, Тетяна Миколаївна; Savanchuk, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто інвентаризацію як дієвий метод контролю розрахунків з постачальниками та підрядниками. Inventory as an effective method of controlling settlements with suppliers and contractors.
Inventory as an effective method of controlling settlements with suppliers and contractors
Keywords: контроль; control; розрахунки; calculations; постачальники; suppliers; підрядники; contractors; інвентаризація; inventory