Порівняльна продуктивність гібридів томата в умовах Дніпропетровської дослідної станції Інституту овочівництва і баштанництва НААН України Дніпровського району Дніпропетровської області - Клименко, В. І.; Klymenko, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Дослідження продуктивності гібридів томату на базі Дніпропетровської дослідної станції Інституту овочівництва і баштанництва НААН України є надзвичайно актуальним, оскільки націлене на вивчення найбільш ефективних і перспективних гібридів для умов цього регіону. Результати дослідження можуть мати важливе значення для агрономів, селекціонерів і фермерів, оскільки допоможуть оптимізувати вибір сортів і гібридів для конкретних умов вирощування, підвищити врожайність та якість продукції, а також зменшити витрати на виробництво.Doslidzhennia produktyvnosti hibrydiv tomatu na bazi Dnipropetrovskoi doslidnoi stantsii Instytutu ovochivnytstva i bashtannytstva NAAN Ukrainy ye nadzvychaino aktualnym, oskilky natsilene na vyvchennia naibilsh efektyvnykh i perspektyvnykh hibrydiv dlia umov tsoho rehionu. Rezultaty doslidzhennia mozhut maty vazhlyve znachennia dlia ahronomiv, selektsioneriv i fermeriv, oskilky dopomozhut optymizuvaty vybir sortiv i hibrydiv dlia konkretnykh umov vyroshchuvannia, pidvyshchyty vrozhainist ta yakist produktsii, a takozh zmenshyty vytraty na vyrobnytstvo.
Porivnialna produktyvnist hibrydiv tomata v umovakh Dnipropetrovskoi doslidnoi stantsii Instytutu ovochivnytstva i bashtannytstva NAAN Ukrainy Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: огірок; ohirok; сорти; sorty; томати; tomaty; технологія; tekhnolohiia; урожайність; urozhainist; охорона праці; okhorona pratsi; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist