Кадрове забезпечення органів публічної влади: теоретичні засади - Хвостова, Катерина; Khvostova, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Якісне кадрове забезпечення є запорукою ефективного публічного управління. В сучасних умовах метою державної кадрової політики є формування якісного кадрового потенціалу як важливого інтелектуального та професійного ресурсу сучасного суспільства. Yakisne kadrove zabezpechennia ye zaporukoiu efektyvnoho publichnoho upravlinnia. V suchasnykh umovakh metoiu derzhavnoi kadrovoi polityky ye formuvannia yakisnoho kadrovoho potentsialu yak vazhlyvoho intelektualnoho ta profesiinoho resursu suchasnoho suspilstva.
Kadrove zabezpechennia orhaniv publichnoi vlady: teoretychni zasady
Keywords: органи публічної влади; orhany publichnoi vlady; кадрове забезпечення; kadrove zabezpechennia