Удосконалення менеджменту бізнес-процесів підприємства оптової торгівлі в сучасних умовах - Алішкін, Максим Русланович; Alishkin, Maksym Ruslanovych (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою бакалаврської роботи є обґрунтування теоретичних і розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення менеджменту бізнес-процесів підприємства оптової торгівлі ТОВ «1001 ДРІБНИЦЯ» в сучасних умовах господарювання. Metoiu bakalavrskoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh i rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia menedzhmentu biznes-protsesiv pidpryiemstva optovoi torhivli TOV «1001 DRIBNYTsIa» v suchasnykh umovakh hospodariuvannia.
Udoskonalennia menedzhmentu biznes-protsesiv pidpryiemstva optovoi torhivli v suchasnykh umovakh
Keywords: управління бізнес-процесами; upravlinnia biznes-protsesamy; господар-ська діяльність; hospodarska diialnist; удосконалення менеджменту; udoskonalennia menedzhmentu