Оптимізація технології виробництва молока кіз у фермерському господарстві «Миколаєво-Петрівське» Синельниківського району Дніпропетровської області - Трунова, Яна Євгенівна; Trunova, Yana Yevhenivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою роботи було оптимізувати технологію виробництва молока кіз за рахунок соняшникового шроту у фермерському господарстві «Миколаєво-Петрівське» Синельниківського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo optymizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka kiz za rakhunok soniashnykovoho shrotu u fermerskomu hospodarstvi «Mykolaievo-Petrivske» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka kiz u fermerskomu hospodarstvi «Mykolaievo-Petrivske» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: козівництво; kozivnytstvo; технологія виробництва молока кіз; tekhnolohiia vyrobnytstva moloka kiz; молочна продуктивність кіз; molochna produktyvnist kiz