Удосконалення менеджменту операційної діяльності підприємства в умовах стагнації економіки - Орел, Олександр Віталійович; Orel, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: операційна діяльність ТОВ «Побережна» в умовах стагнації національної економіки. Предмет дослідження: методи та інструменти удосконалення управління операційною діяльністю підприємства в умовах обмеженого економічного зростання. Метою роботи є розробка науково-обґрунтованих рекомендацій щодо удосконалення менеджменту операційної діяльності підприємства в умовах стагнації економіки для підвищення ефективності використання ресурсів, зниження витрат і покращення конкурентоспроможності. Obiekt doslidzhennia: operatsiina diialnist TOV «Poberezhna» v umovakh stahnatsii natsionalnoi ekonomiky. Predmet doslidzhennia: metody ta instrumenty udoskonalennia upravlinnia operatsiinoiu diialnistiu pidpryiemstva v umovakh obmezhenoho ekonomichnoho zrostannia. Metoiu roboty ye rozrobka naukovo-obgruntovanykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia menedzhmentu operatsiinoi diialnosti pidpryiemstva v umovakh stahnatsii ekonomiky dlia pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia resursiv, znyzhennia vytrat i pokrashchennia konkurentospromozhnosti.
Udoskonalennia menedzhmentu operatsiinoi diialnosti pidpryiemstva v umovakh stahnatsii ekonomiky
Keywords: операції; operations; управління; management; агробізнес; agribusiness; Lean-менеджмент; Lean management; Six Sigma; Six Sigma; ефективність; efficiency