Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів косарки плющилки - Борисенко, Данііл Дмитрович; Borysenko, Daniil Dmytrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
У першому розділі представлено аналіз сучасних технологічних процесів заготівлі грубих кормів. У другому розділі проведено теоретичні дослідження процесу плющення рослинної маси. У третьому розділі представлено програму та методику експериментальних досліджень. У четвертому розділі приведено результати експериментальних досліджень. У п’ятому розділі приведено аналіз стану охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. У шостому розділі приведено оцінку економічної ефективності від впровадження. U pershomu rozdili predstavleno analiz suchasnykh tekhnolohichnykh protsesiv zahotivli hrubykh kormiv. U druhomu rozdili provedeno teoretychni doslidzhennia protsesu pliushchennia roslynnoi masy. U tretomu rozdili predstavleno prohramu ta metodyku eksperymentalnykh doslidzhen. U chetvertomu rozdili pryvedeno rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen. U piatomu rozdili pryvedeno analiz stanu okhorony pratsi ta bezpeky v nadzvychainykh sytuatsiiakh. U shostomu rozdili pryvedeno otsinku ekonomichnoi efektyvnosti vid vprovadzhennia.
Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta konstruktyvnykh parametriv kosarky pliushchylky
Keywords: технологія заготівлі; tekhnolohiia zahotivli; заготівля сіна; zahotivlia sina; косарка-плющилка; kosarka-pliushchylka; кормовиробництво; kormovyrobnytstvo; вальці; valtsi; прокіс; prokis; вологість; volohist