Стан та підвищення фінансової стійкості сільськогосподарського підприємства - Кожушко, Діана Вадимівна; Kozhushko, Diana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Під час написання дипломної роботи магістра досліджена комплексна оцінка фінансового стану підприємства, проаналізовано фінансове становище на підприємстві та надано відповідні рекомендації щодо підвищення фінансового стану на підприємстві. Результати отримані під час виконання дипломної роботи надані для впровадження у діяльність Дніпропетровської дослідної станції ІОБ НААНУ. Pid chas napysannia dyplomnoi roboty mahistra doslidzhena kompleksna otsinka finansovoho stanu pidpryiemstva, proanalizovano finansove stanovyshche na pidpryiemstvi ta nadano vidpovidni rekomendatsii shchodo pidvyshchennia finansovoho stanu na pidpryiemstvi. Rezultaty otrymani pid chas vykonannia dyplomnoi roboty nadani dlia vprovadzhennia u diialnist Dnipropetrovskoi doslidnoi stantsii IOB NAANU.
Stan ta pidvyshchennia finansovoi stiikosti silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: фінансова стійкість; the financial stability; фінансовий механізм; the financial mechanism; факторний аналіз; factor analysis; абсолютні та відносні показники; absolute and relative indicators; рентабельність; profitability; тип фінансової стійкості; the type of financial stability; оцінка фінансового стану; assessment of financial condition