Вплив сезону року на статеву функцію собак - Гудзоватий, Р. С.; Hudzovatyi, R. S.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Гаращук, Марина Іванівна; Garashuk, M. I.; Garashchuk, M.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Встановлено, що в умовах розплідників міста Дніпро у самок Померанського шпіца та Вельш Коргі Пемброк величина літнього зниження фертильності значно менша (16,16%–28,88%) порівняно з осіннім, весняним та зимовим сезонами року (83,33%–71,11%). It was found that in the nurseries of the city of Dnipro of females Pomeranian Spitz and Welsh Corgi Pembroke the quantity of the summer fertility decline is much smaller (16.16% –28.88%) compared to the autumn, spring and winter seasons (83.33% –71, 11%).
Influence of the seasons on the sexual function of dogs
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: прояв охоти; proiav okhoty; собаки; sobaky; сезонність; sezonnist