Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини - Бояр, Віктор Вікторович; Boiar, Viktor Viktorovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою досліджень є обґрунтування та розробка печива з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби зі збагаченим білковим, мінеральним та вітамінним складом. Об’єктом досліджень є цукрове з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби поліпшеної якості. Предметом дослідження є вплив показників якості та хімічного складу нетрадиційної рослинної сировини на загальні якісні показники цукрового печива. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia ta rozrobka pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby zi zbahachenym bilkovym, mineralnym ta vitaminnym skladom. Obiektom doslidzhen ye tsukrove z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby polipshenoi yakosti. Predmetom doslidzhennia ye vplyv pokaznykiv yakosti ta khimichnoho skladu netradytsiinoi roslynnoi syrovyny na zahalni yakisni pokaznyky tsukrovoho pechyva.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny
Keywords: печиво цукрове; pechyvo tsukrove; борошно сочевичне; boroshno sochevychne; борошно житнє; boroshno zhytnie; нетрадиційна рослинна сировина; netradytsiina roslynna syrovyna; вітаміни; vitaminy