Проєкт водовідвідної мережі в селі Семенівка Зачепилівського району Харківської області - Валєр, Євген Віталійович; Valier, Yevhen (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Стан навколишнього середовища та умови проживання населення визначають одну з найбільш гострих соціальних проблем, прямо або побічно зачіпають інтереси кожної людини. Гострота цієї проблеми в значній мірі залежить від стану інженерної інфраструктури, в першу чергу мереж водопостачання та водовідведення, що грають важливу роль у функціональному життєзабезпеченні населених місць. Stan navkolyshnoho seredovyshcha ta umovy prozhyvannia naselennia vyznachaiut odnu z naibilsh hostrykh sotsialnykh problem, priamo abo pobichno zachipaiut interesy kozhnoi liudyny. Hostrota tsiiei problemy v znachnii miri zalezhyt vid stanu inzhenernoi infrastruktury, v pershu cherhu merezh vodopostachannia ta vodovidvedennia, shcho hraiut vazhlyvu rol u funktsionalnomu zhyttiezabezpechenni naselenykh mists.
Proiekt vodovidvidnoi merezhi v seli Semenivka Zachepylivskoho raionu Kharkivskoi oblasti
Keywords: водовідвідні мережі; vodovidvidni merezhi; стічні води; stichni vody; навколишнє середовище; navkolyshnie seredovyshche; концентрація забруднень стічних; kontsentratsiia zabrudnen stichnykh; системи водовідведення; systemy vodovidvedennia