Формування зернової продуктивності гороху залежно від рівня мінерального живлення в умовах північного Степу України - Денисенко, Микола Валерійович; Denisenko, Mykola (My University, 2022)
Встановлена ефективність мінімальної дози мінеральних добрив (N20P20K20) з подальшим підживленням у фазу бутонізації комплексними мікродобривами Айдамін-Бор-Молібден, що дає можливість отримати урожайність на рівні 4,8 т/га та рентабельність – 118,4 %. The efficiency of the minimum dose of mineral fertilizers (N20P20K20) with subsequent fertilization in the budding phase with complex microfertilizers Aidamine-Bor-Molybdenum was established, which gives the opportunity to obtain a yield of 4.8 t / ha and profitability - 118.4%.
Formation of grain productivity of peas depending on the level of mineral nutrition in the northern steppe of Ukraine
Keywords: горох; peas; мінеральні добрива; mineral fertilizers; підживлення; fertilizers; зернова продуктивність; grain productivity; урожайність; yield; економічна ефективність; economic efficiency