Застосування мікроструктурного аналізу для визначення якості м’ясних фаршів торговельної мережі м. Дніпропетровська - Єсіна, Елеонора В’ячеславівна; Yesina, E.; Марценюк, І. В.; Martseniuk, I. (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2009)
На підставі проведених досліджень обговорюються питання введення в Україні єдиної системи контролю якості м’ясної продукції; розробки ДСТУ і СОУ, які б обмежували чи забороняли надходження в торговельну мережу неякісних продуктів та застосування з цією метою мікроструктурного аналізу. Na pidstavi provedenykh doslidzhen obhovoriuiutsia pytannia vvedennia v Ukraini yedynoi systemy kontroliu yakosti miasnoi produktsii; rozrobky DSTU i SOU, yaki b obmezhuvaly chy zaboronialy nadkhodzhennia v torhovelnu merezhu neiakisnykh produktiv ta zastosuvannia z tsiieiu metoiu mikrostrukturnoho analizu.
Zastosuvannia mikrostrukturnoho analizu dlia vyznachennia yakosti miasnykh farshiv torhovelnoi merezhi m. Dnipropetrovska
Keywords: контроль якості м’яса і м’ясних продуктів; kontrol yakosti miasa i miasnykh produktiv; розробки ДСТУ і СОУ; rozrobky DSTU i SOU; мікроструктурний аналіз; mikrostrukturnyi analiz