Екологічна ефективність біологічних препаратів при вирощувані нішевих культур у Дніпропетровської області - Васильєв, Данііл Геннадійович; Vasyliev, Daniil (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою даної дипломної роботи є екологічна оцінка ефективності біологічних препаратів при вирощуванні нішевих культур, зокрема сорго, цукрового сорго та віничного сорго, у Дніпропетровській області. Дослідження буде спрямоване на визначення впливу біологічних препаратів на врожайність, якість продукції та екологічну стійкість цих нішевих культур. Також будуть враховані аспекти економічної ефективності та практична цінність використання біологічних препаратів у порівнянні з традиційними методами обробітку для цих конкретних культур.Metoiu danoi dyplomnoi roboty ye ekolohichna otsinka efektyvnosti biolohichnykh preparativ pry vyroshchuvanni nishevykh kultur, zokrema sorho, tsukrovoho sorho ta vinychnoho sorho, u Dnipropetrovskii oblasti. Doslidzhennia bude spriamovane na vyznachennia vplyvu biolohichnykh preparativ na vrozhainist, yakist produktsii ta ekolohichnu stiikist tsykh nishevykh kultur. Takozh budut vrakhovani aspekty ekonomichnoi efektyvnosti ta praktychna tsinnist vykorystannia biolohichnykh preparativ u porivnianni z tradytsiinymy metodamy obrobitku dlia tsykh konkretnykh kultur.
Ekolohichna efektyvnist biolohichnykh preparativ pry vyroshchuvani nishevykh kultur u Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: сорго; sorho; нішеві культури; nishevi kultury; рослини; roslyny