Оцінка та обґрунтування шляхів поліпшення фінансового стану підприємства - Кисіль, Олександр Костянтинович; Kysil, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єкт дослідження — є фінансова стійкість підприємств Предмет дослідження — теоретичні та практичні аспекти оцінки і пошуку резервів зміцнення фінансового стану підприємства. Мета кваліфікаційної роботи. Обґрунтування теоретичних основ та розробка практичних рекомендацій щодо оцінки фінансового стану підприємства та шляхів його покращення. Obiekt doslidzhennia — ye finansova stiikist pidpryiemstv Predmet doslidzhennia — teoretychni ta praktychni aspekty otsinky i poshuku rezerviv zmitsnennia finansovoho stanu pidpryiemstva. Meta kvalifikatsiinoi roboty. Obgruntuvannia teoretychnykh osnov ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo otsinky finansovoho stanu pidpryiemstva ta shliakhiv yoho pokrashchennia.
Otsinka ta obgruntuvannia shliakhiv polipshennia finansovoho stanu pidpryiemstva
Keywords: фінансовий стан; Financial condition; оцінка; assessment; оптимізація витрат; cost optimization; прибутковість; profitability; ризики; risks; фінансова стабільність; financial stability; підприємство; enterprise; економічний розвиток; economic development; фінансові ресурси; financial resources; прибуток; management strategies