Забезпечення сталого розвитку аграрного сектору економіки: проблеми, пріоритети, перспективи. - Т. 1. - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: Облік, аудит та оподаткування в аграрному секторі; Управління фінансово-економічною безпекою; Особливості фінансового забезпечення аграрного виробництва. Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: Oblik, audyt ta opodatkuvannia v ahrarnomu sektori; Upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu; Osoblyvosti finansovoho zabezpechennia ahrarnoho vyrobnytstva.
Zabezpechennia staloho rozvytku ahrarnoho sektoru ekonomiky: problemy, priorytety, perspektyvy. - Т. 1.
Keywords: аграрний сектор; ahrarnyi sektor; облік, аудит та оподаткування; oblik, audyt ta opodatkuvannia; управління фінансово-економічно безпекою; upravlinnia finansovo-ekonomichno bezpekoiu; фінансове забезпечення аграрного виробництва; finansove zabezpechennia ahrarnoho vyrobnytstva; особливості фінансового забезпечення; osoblyvosti finansovoho zabezpechennia