Удосконалення кадрової політики підприємства на основі управлінського консалтингу - Погулич, Анастасія Ярославівна; Pohulych, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Методи дослідження збір та обробка даних, аналіз гендерного складу персоналу, плинність кадрів, аналіз персоналу за віком та рівнем освіти, характеристика руху кадрів, аналіз принципів розвитку кадрів на підприємстві. В роботі був проведений аналіз підприємства в сфері кадрової політики. Досліджено теоретичні аспекти управлінського консалтингу та кадрової політики. Розроблена стратегія з підвищення ефективності в управлінні розвитком персоналу. Наукова новизна отриманих результатів дослідження полягає в впровадженні в роботу підприємства онлайн-платформи «Know everything about the East», розроблена для підвищення працездатності після тренінгів та об’єктивної оцінки персоналу. Результати впроваджені в діяльність ПАТ «Банк Восток» м. Дніпро, Дніпровської області. Metody doslidzhennia zbir ta obrobka danykh, analiz hendernoho skladu personalu, plynnist kadriv, analiz personalu za vikom ta rivnem osvity, kharakterystyka rukhu kadriv, analiz pryntsypiv rozvytku kadriv na pidpryiemstvi. V roboti buv provedenyi analiz pidpryiemstva v sferi kadrovoi polityky. Doslidzheno teoretychni aspekty upravlinskoho konsaltynhu ta kadrovoi polityky. Rozroblena stratehiia z pidvyshchennia efektyvnosti v upravlinni rozvytkom personalu. Naukova novyzna otrymanykh rezultativ doslidzhennia poliahaie v vprovadzhenni v robotu pidpryiemstva onlain-platformy «Know everything about the East», rozroblena dlia pidvyshchennia pratsezdatnosti pislia treninhiv ta obiektyvnoi otsinky personalu. Rezultaty vprovadzheni v diialnist PAT «Bank Vostok» m. Dnipro, Dniprovskoi oblasti.
Udoskonalennia kadrovoi polityky pidpryiemstva na osnovi upravlinskoho konsaltynhu
Keywords: управління персоналом; personnel management; управлінський консалтинг; management consulting; кадрова політика; personnel policy; розвиток персоналу; personnel development; ефективність; efficiency; система оцінювання; evaluation system