Напрями підвищення прибутковості підприємства в управлінні фінансовими ресурсами - Карлов, Сергій Володимирович; Karlov, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів щодо підвищення прибутковості підприємства в управлінні фінансовими ресурсами. В ході роботи досліджено теоретико-методологічні основи прибутковості підприємства в управлінні фінансовими ресурсами та напрями її покращення. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist teoretychnykh, metodychnykh ta praktychnykh aspektiv shchodo pidvyshchennia prybutkovosti pidpryiemstva v upravlinni finansovymy resursamy. V khodi roboty doslidzheno teoretyko-metodolohichni osnovy prybutkovosti pidpryiemstva v upravlinni finansovymy resursamy ta napriamy yii pokrashchennia.
Napriamy pidvyshchennia prybutkovosti pidpryiemstva v upravlinni finansovymy resursamy
Keywords: прибуток; profit; прибутковість; profitability; рентабельність; profitability; витрати; costs; резерви; reserves; підприємство; enterprise; ринок; market; собівартість; cost; фінансовий результат; financial result