Фертигація кукурудзи з використанням рідких комплексних мінеральних добрив - Онопрієнко, Дмитро Михайлович; Onopriienko, Dmytro (My University, 2019)
Фертигація вирішує проблему рівномірного розподілу добрив в активному шарі ґрунту до рівня рівномірності розподілу поливної води. Крім того, важливою перевагою цього способу є можливість подачі добрив невеликими дозами протягом вегетаційного періоду, коли рослини їх найбільше потребують без пошкодження листя як механічно, так і через хімічні опіки. Fertyhatsiia vyrishuie problemu rivnomirnoho rozpodilu dobryv v aktyvnomu shari gruntu do rivnia rivnomirnosti rozpodilu polyvnoi vody. Krim toho, vazhlyvoiu perevahoiu tsoho sposobu ye mozhlyvist podachi dobryv nevelykymy dozamy protiahom vehetatsiinoho periodu, koly roslyny yikh naibilshe potrebuiut bez poshkodzhennia lystia yak mekhanichno, tak i cherez khimichni opiky.
The effects of irrigation and nitrogen application rates on yield of corn
Keywords: фертигація кукурудзи; fertyhatsiia kukurudzy; комплексні мінеральні добрива; kompleksni mineralni dobryva; виробництво зерна кукурудзи; vyrobnytstvo zerna kukurudzy