Машини та засоби агровиробництва - Охмат, Петро Корнійович; Ohmat, Petro; Мельниченко, Василь Іванович; Mel’nichenko, Vasylʹ; Карамушка, Олександр Миколайович; Karamushka, Oleksandr (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Економія палива, паливно-мастильних матеріалів, підвищення ефективності використання машинно-тракторних агрегатів (МТА) при виконанні сільськогосподарських робіт і, звичайно, захист навколишнього середовища від негативного впливу відпрацьованих газів (ВГ) дизелів є найболючішими питаннями в усіх галузях економіки країни, в тому числі й в аграрному секторі. Ekonomiia palyva, palyvno-mastylnykh materialiv, pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia mashynno-traktornykh ahrehativ (MTA) pry vykonanni silskohospodarskykh robit i, zvychaino, zakhyst navkolyshnoho seredovyshcha vid nehatyvnoho vplyvu vidpratsovanykh haziv (VH) dyzeliv ye naiboliuchishymy pytanniamy v usikh haluziakh ekonomiky krainy, v tomu chysli y v ahrarnomu sektori.
Mashyny ta zasoby ahrovyrobnytstva
Keywords: машинно-тракторні агрегати (МТА); mashynno-traktorni ahrehaty (MTA); сільськогосподарські машини; silskohospodarski mashyny; агровиробництво; ahrovyrobnytstvo