М’ясна продуктивність овець таврійського внутрішньопородного типу асканійської тонкорунної породи - Крилова, О. М.; Krylova, O. M.; Сморочинський, О. М.; Smorochynskyi, O. M.; Рожков, Володимир Вікторович; Rozhkov, V.; Rozhkov, V. V.; Rozhkov, Vladimir; Сєвєров, Олексій Валентинович; Severov, O. V. (Дніпропетровський ДАУ, 2013)
Наведено результати досліджень особливостей формування м’ясної продуктивності за відгодівлі молодняку таврійського внутрішньопородного типу асканійської тонкорунної породи. Обговорюються показники забійних якостей, морфологічного та сортового складу туш баранини. Navedeno rezultaty doslidzhen osoblyvostei formuvannia miasnoi produktyvnosti za vidhodivli molodniaku tavriiskoho vnutrishnoporodnoho typu askaniiskoi tonkorunnoi porody. Obhovoriuiutsia pokaznyky zabiinykh yakostei, morfolohichnoho ta sortovoho skladu tush baranyny.
Miasna produktyvnist ovets tavriiskoho vnutrishnoporodnoho typu askaniiskoi tonkorunnoi porody
Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267
Keywords: забійні якості; zabiini yakosti; вівці; vivtsi; м'ясна продуктивність; miasna produktyvnist