Сільськогосподарське машинобудування та технічна модернізація зернового виробництва у південноукраїнських губерніях (1860-ті–1910-ті рр.) - Чернікова, Наталія Семенівна; Chernikova, Nataliia; Щепова, Діана Романівна; Shchepova, Diana (Ліра, 2023)
Проаналізовано особливості становлення сільськогосподарського машинобудування та перебіг процесу технічної модернізації зернових господарств на півдні України пореформеного періоду The peculiarities of the formation of agricultural machinery and the course of the process of technical modernization of grain farms in the south of Ukraine in the post-reform period are analyzed
Agricultural engineering and technical modernization of grain production in southern Ukrainian provinces (1860s–1910s)
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; agricultural engineering; південноукраїнські губернії; southern Ukrainian provinces; підприємництво; entrepreneurship; модернізація; modernization