Ефективність застосування кореневого підживлення рідкими комплексними мінеральними добривами пеларгонії - Черних, Свiтлана Анатоліївна; Chernykh, Svetlana; Доліжанська, Анастасія Андріївна; Dolizhanska, Anastasia (Львівський Національний Університет Природокористування, 2024)
Обговорюються результати досліджень по вивченню сучасних тенденцій та пропозицій вітчизняних та закордонних виробників добрив за нинішніх екологічних умов, які дозволяють проводити підживлення в період вегетації(від 1 разу на тиждень до 1 разу на 2 тижні і 1 разу на місяць) Дослідження проводились такими добривами (комплексне мінеральне добриво Таргет, р., комплексне мінеральне добриво Таргет, гр., Пьюр Хаусплантс р., СОМРО БІО,р.), що сприяють відновленню родючості ґрунту, забезпечують макро і мікроелементами рослини, сприяють утворенню додаткових (нових) бутонів та пагонів (на 10,56 – 21,18%).The results of research on the study of current trends and proposals of domestic and foreign fertilizer manufacturers under current environmental conditions that allow for fertilizing during the growing season are discussed(from 1 time per week to 1 time per 2 weeks and 1 time per month) The studies were conducted with such fertilizers (complex mineral fertilizer Target, r., complex mineral fertilizer Target, gr., Pure Houseplants r., SOMRO BIO, r.), which contribute to the restoration of soil fertility, provide plants with macro and microelements, and contribute to the formation of additional (new) buds and shoots (by 10.56 - 21.18%).
The effectiveness of root feeding with liquid complex mineral fertilizers for pelargonium
Keywords: квіти; flowers; пеларгонія; pelargonium; озеленення навколишнього середовища; environmental greening; підживлення; fertilizing; мінеральні добрива; mineral fertilizers