Підвищення конкурентоспроможності аграрного підприємства шляхом впровадження інноваційних технологій у маркетингову діяльність - Ревков, Богдан Миколайович; Revkov, Bohdan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – маркетингова та господарська діяльність фермерського господарства «АГРОАЛЬЯНС» як суб’єкта аграрного ринку. Предмет дослідження – сукупність теоретичних, методичних і практичних підходів до підвищення конкурентоспроможності аграрного підприємства на основі використання інноваційних і цифрових маркетингових технологій. Мета кваліфікаційної роботи полягає в обґрунтуванні теоретичних положень і розробленні практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності ФГ «АГРОАЛЬЯНС» шляхом упровадження сучасних інноваційних технологій у маркетингову діяльність. Obiekt doslidzhennia – marketynhova ta hospodarska diialnist fermerskoho hospodarstva «AHROALIaNS» yak subiekta ahrarnoho rynku. Predmet doslidzhennia – sukupnist teoretychnykh, metodychnykh i praktychnykh pidkhodiv do pidvyshchennia konkurentospromozhnosti ahrarnoho pidpryiemstva na osnovi vykorystannia innovatsiinykh i tsyfrovykh marketynhovykh tekhnolohii. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie v obgruntuvanni teoretychnykh polozhen i rozroblenni praktychnykh rekomendatsii shchodo pidvyshchennia konkurentospromozhnosti FH «AHROALIaNS» shliakhom uprovadzhennia suchasnykh innovatsiinykh tekhnolohii u marketynhovu diialnist.
Pidvyshchennia konkurentospromozhnosti ahrarnoho pidpryiemstva shliakhom vprovadzhennia innovatsiinykh tekhnolohii u marketynhovu diialnist
Keywords: конкурентоспроможність; competitiveness; аграрне підприємство; agricultural enterprise; фг «агроальянс»; agroalliance farm; інноваційні технології; innovative technologies; digital-маркетинг; digital marketing; crm-системи; crm systems; smm; smm; маркетингова діяльність; marketing activity; клієнтська лояльність; customer loyalty