Мастит та особливості його прояву у корів - Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V. (ТОВ «Алден Прес», 2012)
Захворювання корів маститом призводить до зниження молочної продуктивності, зміни хімічного складу, фізичних та біохімічних властивостей молока, внаслідок чого воно втрачає поживну цінність, технологічні властивості, що позначається на його якості та безпеці. Mastitis of cows leads to decrease in milk production, changes of the chemical composition, physical and biochemical properties of milk, as a result of which it loses its nutritional value, technological properties, which affects its quality and safety.
Mastitis and features of manifestation of cows
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: умови виникнення маститу; conditions of mastitis nascency; корови; cows; мастит; mastitis; форми прояву маститу; forms of mastitis