Удосконалення організації та методики обліку і аналіз експортних операцій на підприємстві - Палій, Ольга Олегівна; Palii, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження є організація і методика обліку та аналіз експортних операцій на прикладі підприємства ТОВ «СЕЛАН». Об’єктом є процес організації обліку експортних операцій на підприємстві, методик обліку експортних операцій, проведення аналізу експортних операцій ТОВ «СЕЛАН». Мета роботи полягає у поглибленні знань у сфері експортних операцій вітчизняних підприємств та розробці практичних рекомендації щодо удосконалення обліку і аналізу експортних операцій. The object of the study is the organization and methodology of accounting and analysis of export operations using the example of the company LLC “SELAN”. The purpose of the work is to deepen knowledge in the field of export operations of domestic enterprises and to develop practical recommendations for improving the accounting and analysis of export activities.
Organization and Methodology of Accounting and Analysis of Export Operations: Current State and Directions for Improvement
Keywords: організація обліку; organization of accounting; методика обліку; accounting methodology; аналіз; analysis; експортні операції; export operations; зовнішньоекономічна діяльність; foreign economic activity